Offerteaanvraag ATEX incompany training / examen

Update april 2022
Wij kunnen tot nader orde geen incompany trainingen verzorgen. Derhalve is het indienen van een offerteaanvraag voorlopig niet mogelijk.

IAB Ingenieurs verzorgt het volledige trainingsaanbod ook als incompany training. Indien meerdere medewerkers een training dienen te volgen dan is een incompany training een goede keuze.

Op maat

Een incompany training proberen we altijd op maat te maken, zodat eigen situaties en casussen kunnen worden behandeld. Hiermee sluit de training zo goed mogelijk aan.

4 incompany lesmethodes

Wij bieden onze trainingen op 4 verschillende manieren aan:

  • Klassikaal op locatie: de docent geeft de training op je bedrijfslocatie in Nederland / Belgie
  • Klassikale livestream incompany: de cursisten komen samen in één ruimte, waarbij ze gezamenlijk kijken naar een internet livestream training via een beamer of groot formaat televisie. Deze livestream is online en de cursus wordt live gegeven vanuit onze cursuslocatie in Appingedam.
  • Individuele livestream incompany: elke cursist logt afzonderlijk in via zijn eigen computer en krijgt gezamenlijk les via livestream. Deze livestream is online en de cursus wordt live gegeven vanuit onze cursuslocatie in Appingedam.
  • Incompany E-learning: de cursist maakt online, schriftelijk de cursus in zijn/haar eigen tijd. Er zijn online supportmomenten mogelijk met de docent via Microsoft Teams.